FAQ

1. Як створити заявку?

2. Скільки часу обробляється заявка?

3. Яка мінімальна сума обміну?

4. Що таке підтвердження від мережі Bitcoin?

5. Як відстежити статус моєї заявки?

6. Заявку оплатив, але гроші на мій рахунок не надійшли. У чому причина?

7. Чому моя заявка дуже довго обробляється?

8. Що таке "верифікація картки" і навіщо вона потрібна?


1. Як створити заявку?
Для того, щоб створити заявку, Вам необхідно дотримуватися подальшої інструкції: 

1) Виберіть напрямок обміну (приклад: у стовпчику "Віддаєте" - Приват 24, у стовпчику "Отримаєте" - AdvCash USD) і вкажіть суму, яку Ви бажаєте обміняти або отримати. 

2) Заповніть свої дані в стовпчику "Введення даних", а саме: вкажіть свій e-mail, номер гаманця (картки або рахунку), з якого хочете переказати гроші, номер гаманця (картки або рахунку), на який хочете отримати гроші та поставте галочку "Я не робот". 

3) Натисніть кнопку "Обміняти зараз", після чого у спливаючому вікні Ви побачите наші реквізити для переказу. У випадку з банками, під час першого обміну система попросить Вас верифікувати картку, з якої Ви хочете переказати. Це потрібно лише один раз, на кожну нову картку. 

4) Скопіюйте наші реквізити і натисніть кнопку "Перейти до оплати", після чого у Вас відкриються реквізити для оплати. Скопіюйте із заявки суму та наші реквізити, надішліть кошти, підтвердіть переказ. Обов'язково переконайтеся в тому, що сума з Вас списалася. 

5) Далі поверніться на наш сайт і підтвердіть оплату, натиснувши на кнопку "Я оплатив". Готово. 

6) Після створення заявки Вам на пошту надійде лист зі статусом вашої заявки, а також Ви автоматично будете зареєстровані на нашому сервісі. Для того, щоб підтвердити реєстрацію, Вам необхідно пройти за посиланням, зазначеним у листі. Підтвердивши реєстрацію, Ви зможете відстежувати статус заявок у своєму ЛК. 


2. Скільки часу обробляється заявка?
Обмін проводиться в автоматичному режимі і займає від 5 до 20 хвилин після надходження платежу за заявкою і в залежності від завантаженості системи.

Так само є рідкісні випадки з платіжною системою Perfect Money, коли сама система Perfect Money заморожує переказ для перевірки. У середньому час очікування може тривати від 1 до 6 годин, але можливе і більш тривале очікування.


3. Яка мінімальна сума обміну?
Мінімальні та максимальні суми, які Ви можете у нас обміняти, вказані в кожному напрямку індивідуально, відображаються при створенні заявки.

4. Що таке підтвердження від мережі Bitcoin?
Зазвичай при отриманні bitcoin новий власник не може відразу ж розпоряджатися ними. Щойно транзакцію здійснено - вона надсилається в мережу Bitcoin для виконання і має бути включена в блок, щоб стати легітимною. Процес включення транзакції до складу знайденого блоку називається підтвердженням транзакції. Включення в 1 блок = 1 підтвердження, коли таких підтверджень набирається 6 і вище транзакція вважається підтвердженою. Така функція була введена для захисту від повторної витрати одних і тих самих біткоїнів.

На нашому сервісі діє вимога 2-х підтверджень від мережі Bitcoin, тільки після цього Ваша заявка буде оброблена.


5. Як відстежити статус моєї заявки?
Статус Вашої заявки Ви можете відстежувати в Особистому кабінеті в розділі "Мої заявки".

Так само в разі зміни статусу Вашої заявки, Ви будете повідомлені на пошту, яку вказували при створенні заявки.


6. Заявку оплатив, але гроші на мій рахунок не надійшли. У чому причина?
Причини можуть бути різні. Для того щоб обмін був успішно завершений, будь ласка, переконайтеся, що Ви все зробили правильно:

1) Перевірте, чи правильно Ви вказали свої реквізити для переказу (гаманець, рахунок або картку). Якщо Ви вкажете невірні реквізити, Ваша заявка не зможе бути оброблена в автоматичному режимі, оскільки система не розпізнає її. Для розв'язання цієї проблеми Вам необхідно буде написати нам на пошту, або звернутися в один з месенджерів - зазначених у графі підтримка на нашому сайті. Або, звернутися за телефоном.

2) Перед тим, як переказати нам кошти, перевірте, чи правильно Ви скопіювали наші реквізити. Ми не несемо відповідальності за Ваші помилки;

3) При переказі на наші реквізити переконайтеся, що з Вас списалися кошти. Якщо надходження від Вас Ми не побачимо, то заявку буде скасовано;

4) Можлива затримка переказу з боку ПС або Банку. У цьому випадку прискорити процес ми не в силах, тому необхідно лише чекати. Для з'ясування причин затримки, Ви можете зателефонувати або написати в тех.підтримку ПС або Банку;

5) Усі причини індивідуальні, тому якщо Ваша причина не належить до жодної з вище перерахованих, Ви можете написати нам на пошту або в online підтримку нашого сайту. Ми завжди раді допомогти!

7. Чому моя заявка дуже довго обробляється?
1) Перша і найчастіша причина - це не створення заявки. Пам'ятайте, що якщо Ви не натиснули кнопку "Я оплатив", заявка не вважається створеною. Якщо у Вас випадково закрилася або оновилася сторінка з цією кнопкою, напишіть нам в online підтримку і ми допоможемо Вам з цією проблемою;

2) Перевірте, чи списалися з Вас кошти під час переказу. Можливо Ви не врахували комісію ПС або Банку, і у Вас не вистачило коштів для переказу. Або з якихось технічних причин ПС або Банк не пропустив Ваш переказ. Будьте уважні! Якщо платіж за заявкою не надійде найближчим часом після її створення, ми перемістимо її в скасовані;

3) Не вірно вказані реквізити так само можуть послужити в затримці обробки Вашої заявки. Ретельно перевіряйте дані під час заповнення заявки. Якщо буде допущена помилка, ми не зможемо переказати Вам кошти і заявка буде переміщена в Помилкові. Обов'язково зв'яжіться з нами поштою або в online підтримці нашого сайту, щоб якомога швидше вирішити цю проблему. Після того як Ви надасте нам вірні реквізити для переказу, ми в найкоротші терміни опрацюємо Вашу заявку;

4) Перед тим, як переказати нам кошти, перевірте чи правильно Ви скопіювали наші реквізити. Ми не несемо відповідальності за ваші помилки;

8. Що таке "верифікація картки" і навіщо вона потрібна?
Верифікація картки - це перевірка приналежності картки (або рахунку) її власнику. Це обов'язкова умова, без виконання якої, Ви не зможете обміняти кошти на нашому сервісі.

Умови верифікації картки прості і не вимагають великих зусиль. Для верифікації необхідно сфотографувати тільки лицьовий бік вашої картки на тлі нашого сайту. Процес верифікації займе кілька хвилин і потрібен лише один раз на кожну нову картку. На фото мають читатися номер картки та ім'я власника, а на задньому фоні (за карткою) має бути видно монітор з відкритою вкладкою сайту https://cryptobox.in.ua/ .